Primera cursa solidària a Barcelona per a infants amb mobilitat reduïda

El Gòtic acollirà una prova sense ànim competitiu per evidenciar la manca d'espais per l'esport adaptat

El barri Gòtic prepara la primera cursa infantil adaptada de Barcelona, prevista pel 14 d’agost. Es tracta d’una cursa sense cap ànim de competició, pensada per a infants que es desplacen amb caminadors, cadires de rodes, fèrules o que pateixen dificultats de motricitat.

L’associació comercial Barna Centre i el col·lectiu veïnal Fem Gòtic organitzen la cursa, amb suport de més entitats. S’han inspirat en una idea de Noemí Font, mare d’una nena de 6 anys amb espina bífida que es mou amb un caminador. Font els va fer saber de la manca d’espais adaptats perquè menors amb discapacitats que els afecta la mobilitat puguin practicar esport a prop de casa.

La cursa tindrà lloc coincidint amb amb les festes de Sant Roc que se celebren al Gòtic i està oberta també a infants de fora del barri. És una prova “d’autosuperació”, afirma Barna Centre. Els participants podran recórrer 10, 20 o 30 metres, segons la seva situació física. Hi podran prendre part un màxim de 30 infants, que rebran premis per córrer-hi.

Més informació

Nou comentari