Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Primera cursa solidària a Barcelona per a infants amb mobilitat reduïda

El barri Gòtic prepara la primera cursa infantil adaptada de Barcelona, prevista pel 14 d’agost. Es tracta d’una cursa sense cap ànim de competició, pensada per a infants que es desplacen amb caminadors, cadires de rodes, fèrules o que pateixen dificultats de motricitat.

L’associació comercial Barna Centre i el col·lectiu veïnal Fem Gòtic organitzen la cursa, amb suport de més entitats. S’han inspirat en una idea de Noemí Font, mare d’una nena de 6 anys amb espina bífida que es mou amb un caminador. Font els va fer saber de la manca d’espais adaptats perquè menors amb discapacitats que els afecta la mobilitat puguin practicar esport a prop de casa.

La cursa tindrà lloc coincidint amb amb les festes de Sant Roc que se celebren al Gòtic i està oberta també a infants de fora del barri. És una prova “d’autosuperació”, afirma Barna Centre. Els participants podran recórrer 10, 20 o 30 metres, segons la seva situació física. Hi podran prendre part un màxim de 30 infants, que rebran premis per córrer-hi.

Més notícies
Cablejat telefònic al costat de la basílica de la Mercè, al Gòtic / Jordi Play

El garbuix de cables telefònics posa lletja la Barcelona històrica amb impunitat

Notícia: El garbuix de cables telefònics posa lletja la Barcelona històrica amb impunitat
Comparteix
La permissivitat i la manca de sancions normalitzen que la xarxa de fibra òptica s'estengui caòtica a barris com el Gòtic
Notícia: El garbuix de cables telefònics posa lletja la Barcelona històrica amb impunitat - Mobile
La llibreria La Llama Store, on el passat dimecres va actuar

El retorn del lladre de llibres insaciable de Barcelona

Notícia: El retorn del lladre de llibres insaciable de Barcelona
Comparteix
Creix la indignació del sector amb un mateix home, especialitzat en llibreries, que ha intentat saquejar diversos establiments els últims mesos
Notícia: El retorn del lladre de llibres insaciable de Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix