Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Precintat temporalment un local de la Sagrera on es permetia consumir droga

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha precintat aquest dijous un local del barri de la Sagrera on es permetia el consum de substàncies estupefaents. El cas es remunta diversos mesos enrere, quan en una inspecció duta a terme en l’establiment es va detectar aquesta possible tolerància pel que fa al consum de diverses drogues dins de les instal·lacions.

L’acta d’inspecció registrada fa uns mesos va permetre iniciar un procediment que va derivar en una nova inspecció amb la presència del responsable del negoci que va tenir lloc el passat 17 de març, on es va iniciar un expedient que ha acabat amb el tancament oficial del local aquest dijous al matí. Fonts municipals consultades pel TOT Barcelona han confirmat que el precinte de l’activitat d’aquest establiment és per un període de 181 dies a contar des d’aquest dimecres.

Un cop esgotat aquest període de tancament, el responsable de l’establiment podrà tornar a obrir el local i recuperar la seva activitat habitual sempre que ho faci dintre dels termes legals que marca la normativa. En cas de reincidir en l’incompliment el reglament, l’Ajuntament podria tornar a precintar les instal·lacions aquest cop per un període encara més llarg o inclús de manera indefinida.

Tancament per manca de llicència

Aquest dimecres es feia públic que el nou local de productes cannàbics que va obrir fa poc més d’una setmana a l’antiga farmàcia de l’Estrella, al carrer Ferran, havia hagut d’abaixar la persiana. Els nous inquilins del local de la farmàcia van confirmar ahir al TOT que no disposen encara de la llicència necessària i que hauran de tancar fins que l’obtinguin. Fonts municipals consultades pel TOT Barcelona confirmen que els nous responsables de l’establiment no només no tenen llicència d’activitat, sinó que ni tan sols l’havien demanat formalment al districte de Ciutat Vella. Els inquilins sí que van sol·licitar la corresponent llicència d’obres per poder adequar l’espai, però aquesta no havia estat encara atorgada, precisa el consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa