Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Precintat el local d’Enric Granados que s’ha incendiat dos cops
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit precintar finalment el restaurant del carrer d’Enric Granados que s’ha incendiat dos cops en poc més quatre mesos. Així ho ha mostrat la plataforma SOS Enric Granados, que ja havia denunciat les molèsties que causava aquest i altres locals similars de la zona. El restaurant afectat és el Carnal Steak House que, segons les etiquetes que es veuen a les imatges publicades, va ser precintat el 9 de febrer. La televisió Betevé ha detallat que els propietaris han penjat un cartell que explica que “estan millorant les seves instal·lacions i que tornaran a obrir molt aviat”.

El restaurant va patir el primer dels dos incendis el 24 de setembre. El segon foc, més recent, data del 2 de febrer. En aquest darrer cas les flames van afectar algunes de les persones que eren dins del local en el moment de l’incendi. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) les va haver d’atendre per inhalació de fum. SOS Enric Granados ha celebrat el tancament amb un missatge breu i contundent: “El plaer de la brasa. Al final, precintat”.

Els restaurants de brases fan saltar les alarmes

La proliferació de restaurants de brases han fet saltar les alarmes al carrer d’Enric Granados, al barri de l’Esquerra de l’Eixample. Concretament, tal com veiem en el cas del restaurant ara precintat, entre els integrants de la plataforma que defensa els veïns afectats per la restauració d’aquest carrer, SOS Enric Granados. Tal com explica un d’ells, Jordi Badia, en el darrer any s’han obert al carrer on viu cinc restaurants d’aquesta mena i assegura que són focus de fums, olors i inseguretat.

Respecte als incendis que ha patit un dels restaurants, l’afectat recalca que “l’altre dia eren les set de la tarda, però si això arriba a passar a les dues de la matinada, no te n’assabentes”. A les xarxes, la plataforma s’ha dirigit en diverses ocasions tanta a Ada Colau com a Jaume Collboni per demanar-los mesures més contundents contra aquests establiments. També han celebrat enèrgicament el Pla d’Usos aprovat per a tot l’Eixample.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa