Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La policia posa 871 multes a Barcelona el primer cap de setmana autoritzat per fer esport

Els Mossos i la Guàrdia Urbana han fet 871 denúncies i 6.122 avisos a Barcelona entre dissabte i diumenge, el primer cap de setmana en què es permetia sortir al carrer per fer esport o passejar. “La Guàrdia Urbana ha fet molts avisos”, ha destacat la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz. Segons ha dit, el missatge de l’ajuntament -que va reobrir 70 parcs i va tancar al trànsit 44 carrers- ha estat “molt clar”: “L’objectiu no és l’estada als parcs”. Per això, ha demanat “corresponsabilitat” a la ciutadania.
En aquest sentit, ha recordat que la proposta del consistori és habilitar espais per “facilitar” el passeig i poder fer esport però no perquè la gent es quedi als parcs sinó perquè siguin un espai on “caminar i transitar”.

Així, Sanz ha demanat a la gent que no es desplaci més enllà dels seus barris perquè “s’acaben generant aglomeracions” en espais com ara el front litoral. L’ajuntament, ha explicat, està treballant en paral·lel en l’habilitació de més espais a la via pública per caminar-hi o desplaçar-se en bicicleta, alhora que treballa per l’obertura de les platges.

Entre el 30 d’abril i el 3 de maig, les denúncies de Mossos i Guàrdia Urbana a Barcelona sumen 2.021 i els avisos 8.500. L’acumulat des de l’inici de l’estat d’alarma és de 35.000 denúncies i 65.000 avisos, segons ha indicat.

Més notícies

Esclat ‘runner’ i parcs plens en el primer matí de sortida lliure al carrer a Barcelona

Notícia: Esclat ‘runner’ i parcs plens en el primer matí de sortida lliure al carrer a Barcelona
Comparteix
Milers de barcelonins surten a fer esport a l'aire lliure | Les mascaretes, en clara minoria | Civisme general però escàs compliment de la distància social
Notícia: Esclat ‘runner’ i parcs plens en el primer matí de sortida lliure al carrer a Barcelona - Mobile

L’esport amateur afluixa a Barcelona en el segon matí de sortida lliure

Notícia: L’esport amateur afluixa a Barcelona en el segon matí de sortida lliure
Comparteix
La Guàrdia Urbana estima que l'afluència ha baixat un 50% respecte el dia anterior al front marítim, un 40% a Collserola i un 25% a la Diagonal
Notícia: L’esport amateur afluixa a Barcelona en el segon matí de sortida lliure - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa