Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així pots viatjar gratis a Madrid, Bilbao, Gijón o Osca
  • CA

Bones notícies per als barcelonins que viatgen fora de Catalunya amb certa regularitat. Tal com anuncia la pàgina web del Ministeri de Transports, a partir del pròxim 1 de febrer seran gratuïts els trajectes d’un total de 77 línies d’autobusos de l’Estat. Algunes d’elles connecten diferents províncies i comunitats autònomes. En el cas de Barcelona, es podrà viatjar sense gastar ni 1 euro en el bitllet fins a Madrid, Bilbao, Gijón, Osca, Terol, Santiago de Compostela, Santander i Irún.

Aquesta mesura vol dir que els descomptes del 50% que hi havia en certes línies d’autobús des del passat mes de setembre, ara seran del 100%. Tot i que per gaudir d’aquest 100%, hi ha una condició: s’han de fer aquests trajectes amb freqüència. És a dir, la mesura va destinada a persones que, per exemple, visiten amb regularitat la seva província d’origen o que es desplacen per feina, entre altres. Així ho estableix la resolució publicada fa uns dies pel govern de l’Estat: “Els usuaris recurrents per a un trajecte amb un origen i destí determinat en una concessió de competència estatal tindran dret a una bonificació del 100% del preu del bitllet”.

Viatjar a Boston per 75 euros

Per aquells barcelonins als quals els agradaria viatjar fora de les fronteres europees, hi ha una altra notícia que els hi pot interessar. Fa uns dies, l’aerolínia low cost Level va publicar a la seva pàgina web una nova campanya de promocions per anar als Estats Units de manera més econòmica. La més destacable és la promoció que permet anar i tornar de Boston per només 150 euros. Dues altres, també força llamineres, són les que donen l’opció d’anar a Nova York i Los Ángeles i després tornar a Barcelona per 319 i 443 euros, respectivament.

Aquests descomptes suposen que es pot volar als Estats Units per, aproximadament, la meitat del preu que es pagaria en condicions normals. Tots els interessats poden gaudir d’aquestes promocions fins al pròxim 23 de gener.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 07, 2023 | 12:13
    Ricard gener 07, 2023 | 12:13
    To Castile? No, thank you.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa