Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La pluja provoca retencions i accidents de trànsit
  • CA

La pluja ha tornat a ruixar Barcelona i l’àrea metropolitana aquest matí. Això, a més de sorprendre els barcelonins que anaven a treballar o que es preparaven per sortir de casa, ha provocat diferents afectacions a les carreteres que permeten entrar a Barcelona. Tal com ha informat trànsit, al voltant de les 10.30 hores encara hi havia retencions a la B-23, la A-2, la C-58 Montcada-Nus i C-33 en direcció Barcelona.

Tanmateix, Trànsit ha alertat que cap a les 10.30 hores també hi havia cues intermitents a la Ronda de Dalt des del Nus de la Trinitat. D’altra banda, minuts abans al voltant de la mateixa hora també ha avisat que hi havia retencions a diferents trams de la carretera que va del Pallejà direcció Barcelona.

També s’han produït diversos accidents

El que ha estat pitjor és l’accident que, segons Trànsit, ha tingut lloc aquest matí a la C-17, a Granollers, i que ha obligat a tallar un carril de circulació i ha provocat 5 quilòmetres de cua. S’han produït dos accidents més a l’A-2, a Cornellà direcció Barcelona, i a la B-23, a l’altura de Sant Feliu. Aquest darrer ha provocat 3 quilòmetres de retencions. D’altra banda, un camió avariat ha obligat a tallar durant una estona la C-55, a Callús, en direcció Barcelona.

La part més crua i difícil de gestionar d’aquesta realitat són les vides que es perden amb els accidents de trànsit. Segons Trànsit, fins al 30 de novembre 140 persones van morir en 134 accidents mortals a les carreteres catalanes. En el mateix període del 2019, mesos abans de l’esclat de la pandèmia, van morir 167 persones en 154 sinistres mortals. Tot i que les xifres d’enguany són dolentes perquè a les carreteres continuen morint persones, entre el 2019 i el 2022 s’ha registrat una reducció dels accidents del 10,8%.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní indignat. a desembre 15, 2022 | 11:27
    Barceloní indignat. desembre 15, 2022 | 11:27
    A Barcelona, la pluja no està prevista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa