Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Plaga de rates a tocar del park Güell
  • CA

Plaga de rates als voltants del Park Güell, a les escales de la Glòria i sobretot a les zones enjardinades que hi ha a banda i banda de les escales. Així ho denuncien veïns de la zona, que ho atribueixen al fet que alguns trams de les escales mecàniques estan espatllades des de fa cinc anys i s’hi acumula brutícia. Alguns trams d’aquestes escales no funcionen, i segons va informar el consistori, s’han d’arreglar abans del 2024.

A les xarxes socials, veïns de la zona han denunciat que la presència de rates és cada vegada més habitual. Un dels usuaris aporta una foto i explica que “a la Baixada de la Glòria hi ha una plaga de rates. S’origina a les escales mecàniques, que són un niu de merda atès que fa 5 anys que estan espatllades. És el primer que veuen els visitants que pugen al Park Güell, juntament amb el “tourists go home”.

El 010 li ha respost: WPassem l’avís al departament corresponent (ref. 9056VKG). Recorda que pots comunicar les incidències trucant de franc al telèfon del Civisme 900 226 226 o a la bústia de queixes de l’ajuntament·.

Rates a la plaça de Catalunya

De fet, aquest estiu les plagues de rates han estat també notícia. El cas més cridaner, el de la plaça de Catalunya de Barcelona. Un vídeo es feia viral mostrant amb imatges com les rates havien fet caus entre la vegetació d’aquest punt. Aquest estiu és un dels moments àlgids de rosegadors a la plaça i ella les va retratar com es mouen per la zona de nit amb tota llibertat.

El Servei de Vigilància i Control de Plagues Urbanes (SVIPLA) de l’ASPB manté actualment 2.400 punts de vigilància de múrids a la ciutat. La majoria situats a la xarxa pública del clavegueram. Barcelona compta amb 600 punts de control actius a la via pública on s’ha detectat la presència de rates i ratolins.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vallcarca, les rates de laCOLAU.COLLBONI, PUTREFACTES!!!! a setembre 05, 2022 | 07:48
    Vallcarca, les rates de laCOLAU.COLLBONI, PUTREFACTES!!!! setembre 05, 2022 | 07:48
    VALLCARCA NIU DE RATES. Vagin a Vallcarca i veuran un BARRI BRUTICIA COLAU, a on la droga, els okupes i delinquents comuns son amos i senyors. Campament de vergonya junt al niu de la Fusteria de la Droga municipal, subvencionats per la indecent Colau. Treballin i netegin la bruticia que som ciutadans honrats i amb nens, NO RATES DE LA COLAU. EL BARRI EXPLOTARÂ, FAGIN algo. En Maragall es d'ells, tapant els okupes i drogates, que controlen totalment el barri de la vergonya. Descampats horribles, droga per tot arreu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa