Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La piscina Sant Jordi reobrirà vuit mesos després d’esfondrar-se el sostre

Nova vida per a la piscina Sant Jordi. Aquestes instal·lacions ubicades al recinte de l’Escola Industrial, al districte de l’Eixample de Barcelona, tornaran a obrir les seves portes gairebé vuit mesos després que una part del sostre de l’equipament s’esfondrés. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona de fonts municipals, la previsió és que l’espai pugui recuperar la seva activitat habitual a principis del pròxim mes de juny, quan ja haurien d’haver conclòs les obres per substituir el sostre esfondrat i rehabilitar aquesta part de l’estructura de l’edifici malmesa, una actuació que hauria de servir per evitar que es puguin tornar a produir episodis com el viscut el passat mes d’octubre.

Els treballs -que estan sent especialment complexos a causa de les dificultats per desmuntar l’antiga coberta, que estava assegurada al sostre del recinte amb prop de 6.000 cables- tindran un cost total de gairebé 600.000 euros i haurien d’estar completament enllestits abans de l’inici de la temporada estival. El nou sostre, però, no serà el definitiu, sinó que serà només una solució provisional que haurà de permetre reobrir l’equipament en condicions a l’espera de poder realitzar unes obres de més envergadura on es configuri una coberta d’última generació.

Una reforma integral de prop de dos milions d’euros

En aquest sentit, en declaracions a Betevé a les quals ha tingut accés el TOT Barcelona, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, explica que aquesta reforma integral de les instal·lacions podria ser una realitat en dos o tres anys, però reconeix que el projecte encara està en fase molt inicial. Pel que fa al possible cost de tot aquest canvi de cara, Escudé apunta que el pressupost podria elevar-se en total fins als dos milions d’euros.

Cal recordar que l’esfondrament va tenir lloc el passat 10 d’octubre i que cap persona va resultar ferida perquè en el moment dels fets no hi havia ningú a la piscina i perquè el sostre ja comptava aleshores amb una malla de protecció, ja que estava pendent d’una reforma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa