Pintada homòfoba al centre LGTBI abans de la protesta per l’assassinat a la Corunya

Centenars de persones es concentren per condemnar el crim contra un jove gai

La façana del Centre LGTBI de Barcelona ha estat atacat aquest dilluns al vespre amb una pintada d’un missatge presumptament homòfob. Un desconegut ha escrit la paraula “Farsa” a la façana de l’espai de l’Ajuntament de Barcelona pocs minuts abans de començar la concentració que el Centre LGTBI i l’Observatori contra l’Homofobia han convocat per comdemnar l’assassinat d’un jove gai el passat cap de setmana a la Corunya.

No és el primer cop que un missatge discriminatori apareix als vidres de l’espai d’informació dels drets del col·lectiu LGTBI. Al marge de l’incident, centenars de persones s’han congregat a la confluència dels carrers Comte Borrell i Parlament per rebutjar l’agressió d’un grup de persones que va acabar amb la vida de Samuel, un jove homosexual de 24 anys. S’investiga si es tracta d’un crim homòfob.

A la concentració han assistit la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. A l’acte s’ha guardat un minut de silenci en record de la víctima de la Corunya i s’ha protestat també per una altra possible agressió homòfoba a Sant Cugat del Vallès, on un jove va patir un tall al cap.

Més informació

Nou comentari