Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’amarga queixa de Rahola per un contenidor a vessar: “Això és normal?”
  • CA

Pilar Rahola no és una gran fan d’Ada Colau i aprofita qualsevol ocasió per criticar-la. Aquest migdia la tertuliana ha publicat un vídeo al seu compte d’Instagram on es queixa amargament d’un contenidor a vessar d’escombraries. “Voleu dir que és normal la quantitat de brutícia que hi ha en ple Eixample de Barcelona un diumenge al matí?”, critica l’escriptora.

En el vídeo es veu el seu marit llençant una bossa al contenidor d’envasos de plàstic, que ja està ple malgrat que encara no és ni l’hora de dinar. “No es poden llençar les escombraries de ple que està. Fins i tot hi ha una nevera! I tota la brutícia per terra”, diu Rahola, molt indignada. El cert és que a les imatges veu brossa per terra, una tarima de fusta i la nevera.

Aquesta mateixa setmana l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que desplegarà informadors pels carrers de la ciutat per demanar als veïns que ajudin a mantenir neta la ciutat després que en les últimes setmanes s’hagin vist imatges similars a diferents barris. El govern municipal ha hagut d’activar un pla de xoc de 70 milions per reforçar les actuacions de neteja en 350 punts conflictius de la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa