Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres persones resulten ferides en un accident a Nou Barris

La carretera Alta de les Roquetes, al districte de Nou Barris, ha estat escenari d’un accident de trànsit aquesta passada matinada. Tal com han informat els Bombers a través de Twitter, han excarcerat a tres persones que es trobaven en un vehicle accidentat. Totes tres estaven ferides i dues d’elles de gravetat. Durant l’operatiu s’ha comptat amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

En els darrers dies s’han produït dos altres accidents, d’entrada, més greus. El passat dijous un motorista de 33 anys va morir en un accident de trànsit al carrer de les Agudes, al districte de Nou Barris. Tal com va detallar l’Ajuntament en un comunicat, en l’accident hi havia implicat un bus nit de l’empresa Tusgal. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i del SEM. La policia local va obrir una investigació per aclarir els fets.

Menys de 24 hores després, el passat divendres, es va produir un altre accident a la Ronda del Mig, que es troba al districte de Sants-Montjuïc. Tal com va indicar el consistori, el motorista, de 44 anys, va ser traslladat a l’Hospital Clínic, on va perdre la vida. Es tracta de la quarta persona que mor aquest any en un accident a les carreteres de la ciutat.

15 motoristes van morir el 2022

Pel que fa a la situació global dels accidents, segons dades de l’Ajuntament, l’any 2022 van augmentar els accidents de moto respecte al 2021. De les 23 persones van perdre la vida a Barcelona fruit d’un accident de trànsit l’any passat, 15 eren motoristes. Aquest creixement s’explica, en part, perquè la quantitat de motos han augmentat a la ciutat. Un fet que des del RACC consideren que és perquè “la moto és una de les solucions de mobilitat ‘real’ més polivalents, ràpides i econòmiques per fer desplaçaments diaris a Barcelona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa