Desallotgen la protesta independentista que ha ocupat l’estació de Sants

Agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han desallotjat les 300 persones que s’havien concentrat aquest matí a l’estació de Sants de Barcelona per protestar contra la sentència del judici de l’1-O, que previsiblement es farà pública aquest dilluns. Els manifestants, convocats pel compte de Twitter Pícnics per la República, havien ocupat el vestíbul de l’estació. Els Mossos els han anat traient d’un en un.  

Molta més gent s’ha aplegat a l’exterior de l’estació, que just aquest cap de setmana havia començat a ser custodiada per agents de la Policia Nacional. Els concentrats criden “Fora les forces d’ocupació!”. Renfe assegura que les protestes no afecten la circulació de trens de moment, informa Europa Press.

Manifestants aplegats a l'exterior de l'estació de Sants / ACN

foto 3557559

Els Mossos d’Esquadra han tancat el vestíbul de la línia 5 de metro que connecta amb l’estació de Sants. Malgrat tot, el servei de metro funciona amb normalitat i la connexió amb l’estació de tren es pot fer a través de la línia 3 o directament pel carrer.

 

Comentaris

  fran bcn Octubre 13, 2019 | 11:40
  Curiosament, totes les protestes es concentren en tocar els c..ns als ciutadans siguin indepes o no....poca imaginació xd
  Una Octubre 13, 2019 | 12:05
  El govern Rajoy feia créixer l'independentisme i vosaltres el feu decréixer. Aneu a ocupar la borsa de Barcelona per exemple, i deixeu de tocar allò que no sona a la població.
  Som i serem Octubre 13, 2019 | 12:41
  En el próximo capítulo del Tsunami se implementará por fin la botifarrada vegana, si tenemos suerte. En caso contrario, tendremos a la gent de pau con sus fertilizantes por la República, ejercitando la llibertat de explosió mientras Torra gesticula. Qué país, que paisaje y qué paisanaje.
  Visca Estat Catala Octubre 13, 2019 | 17:39
  Si estaria be ocupar un Mercadona o La Caixa.
  Josep Octubre 13, 2019 | 22:18
  Quina poca feina. Emprenyar a la gent que vol treballar. Espero resposta dels Mossos i Guardia Civil.

Nou comentari

Més notícies

Primer assaig per a les manifestacions contra la sentència de l’1-O

Una acció convocada per Pícnics per la República ha ocupat l’estació de Sants i després ha tallat diversos carrers de Barcelona