Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Obre les portes el parc amb un dels tobogans més grans de la ciutat

El gran parc infantil que feia mesos que estava en construcció ja ha obert les portes perquè tots aquells nens i nenes que hi vulguin anar a jugar puguin fer-ho. El parc que es troba a l’antic bloc 12 de Can Batlló, situat al barri de la Bordeta, al districte de Sants-Montjuïc, disposa de diferents àrees de jocs que ofereixen múltiples alternatives de lleure, com ara gronxadors, llits elàstics o sorrals, entre d’altres. Però en destaca la joia de la corona: un dels tobogans més grans de la capital catalana amb més d’onze metres de llargada.

El parc es caracteritza pel gran tobogan metàl·lic. Un tobogan de cinc pisos pels quals s’hi ha de pujar per una escala que es troba al centre del cilindre -de 9 metres d’alçada– des d’on surt el tobogan. Hi ha tres mides diferents, la gran amb corbes que fa més d’onze metres per als més atrevits, i dos de més petits que surten des del primer pis per als més petits de la família. Aquest matí, aprofitant l’obertura desenes de famílies s’han acostat a aquest nou equipament municipal de més de 1.000 m² per gaudir del dia i estrenar aquest nou tobogan. Segons asseguren des de l’Ajuntament, el parc restarà tancat durant les nits.

Diversos membres dels comuns a Barcelona se n’han fet ressò a través de les xarxes socials. Un exemple és el tuit de la segona tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, que assegura que dimarts vinent i anirà amb el partit liderat per Ada Colau “per provar-lo”. Cal recordar, però, que des del 4 d’abril estan prohibides les inauguracions d’obres públiques. Alguns usuaris de Twitter denuncien que la força política de Sanz està “camuflant la inauguració d’un parc infantil fent-la passar per una prova”.

Un descobriment centenari

Les obres de Can Batlló han permès descobrir les restes arqueològiques d’una adoberia del segle XIX. Segons fonts de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), es tracta d’una adoberia prèvia a la fàbrica tèxtil que estava construïda al costat del que ara és el parc infantil de Can Batlló.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa