Nova protesta davant de l’Ajuntament contra els ‘botellons’ i pel tancament de la platja a les nits

Reclamen respecte pel descans dels veïns i han carregat contra la massificació turística

Un centenar de veïns del Casc Antic i de la Barceloneta han tornat a manifestar-se, aquest cop davant de l’Ajuntament de Barcelona, per protestar un cop més contra el botellons que han proliferat des que es va aixecar l’anterior toc de queda. Els concentrats han mrxat pel mig d’un carril de la Via Laietana per arribar fins a la plaça Sant Jaume, on han volgut fer evident que, malgrat declarar-se un nou confinament nocturn, no s’ha posat fi a les molèsties pels sorolls i les festes amb alcohol al carrer.

A més, els presents han reclamat que es barri el pas a la platja des de la mitjanit i fins a les 06.00 hores per impedir aglomeracions que impedeixen que els veïns dormin tranquils. És una reclamació que la plataforma Barceloneta diu prou, una de les convocants de la manifestació, fa setmanes que insta a l’Ajuntament que prengui.

Els congregats han advertit que els botellons causen xivarri, brutícia, agressions i massificació. Han reclamat respecte pel descans del veïnat i han carregat contra la massificació turística, que associen als problemes d’incivisme que barris de Ciutat Vella arrosseguen des de fa anys i que han despuntat un altre cop mentre es relaxaven les mesures per frenar la Covid.

Més informació

Nou comentari