Nova nit de festes il·legals amb prop de 1.200 persones desallotjades

La Guàrdia Urbana manté el dispositiu per evitar aglomeracions al carrer

La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha desallotjat un total de 1.199 persones aquesta passada nit i matinada en ‘botellons’ al carrer i en cinc festes il·legals a locals. 630 persones han estat desallotjades del carrer i 569 en les festes il·legals a dos locals de la capital catalana. En paral·lel, els Mossos d’Esquadra han denunciat una trentena de persones per una celebració en un descampat a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat).

L’avís, que s’ha rebut pels voltants de les 23.40 hores, alertava d’un nombrós grup de gent que consumia begudes alcohòliques i escoltava música en una zona aïllada del municipi. Els Mossos han denunciat 23 persones per incompliment de les mesures sanitàries per la Covid-19 i 6 per tinença de drogues. Un jove va haver de ser rescatat pels bombers després de fugir camp a través durant la batuda policial.

El passeig del Born, escenari habitual de ‘botellons’ i festes, va tornar a estar al centre de la polèmica. Aquest dissabte a la tarda més d’un centenar de persones es va reunir a la concorreguda via barcelonina. Imatges gravades per una veïna mostren nombrosos grups de gent sense mascareta que no respecten les mesures sanitàries.

Comentaris

    jordina 03/05/2021 8:47 am
    Molt bé, visca la llibertat

Nou comentari