Un jove fuig d’una batuda per una festa il·legal a Collserola i acaba rescatat pels bombers

El noi, que va caure per un terraplè, va enviar la seva ubicació per Whatsapp a la seva mare

Un jove que fugia d’una batuda dels Mossos d’Esquadra per una festa il·legal a la falda de Collserola, al límit entre els termes municipals de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, va haver de ser rescatat pels bombers després de caure per un terraplè, segons ha avançat El País i han confirmat al TOT Barcelona fonts policials.

Aquest matinada, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, alertats per un avís de festa il·legal, van anar a una zona de matolls a prop d’una nau industrial a la carretera de Sansó, a Sant Feliu de Llobregat, per dissoldre-la. Els agents van poder identificar i denunciar 23 participants per incompliment de les restriccions sanitàries, però alguns van fugir camp a través.

Localitzar pel Whatsapp

Poc després de la batuda, segons explica el diari del Grupo Prisa, una dona va trucar el 112 per avisar que el seu fill, que estava a la festa, l’havia trucat per telèfon per confessar-li que acabava de fugir de la policia i que havia caigut per un terraplè. Estava begut, espantat i desorientat. Abans que se li acabés la bateria, va enviar-li la seva ubicació per Whatsapp.

Gràcies a això un dispositiu conjunt dels Bombers de Barcelona i de la Generalitat el va poder trobar. El jove, que cridava perquè estava atrapat en una zona de matolls, va ser atès per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i va ser traslladat amb ferides lleus a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Nou comentari