L’arribada del bon temps i la relaxació de les mesures sanitàries ha disparat les intervencions al carrer de la Guàrdia Urbana, que en dos dies ha dissolt fins a cinc festes multitudinàries a diferents indrets de Barcelona. Aquesta nit, la policia barcelonina ha hagut de desallotjar el passeig Lluís Companys, on més de 250 persones estaven de festa passades les 22.30, mentre que un centenar estava als jardins de les Tres Xemeneies.

En total, la Guàrdia Urbana ha desallotjat unes 450 persones, el que eleva el còmput total a més d’un miler des que va començar la Setmana Santa. Divendres a la nit diverses patrulles van haver d’intervenir a diferents festes organitzades a la platja de la Barceloneta, al passeig de Born i a la plaça del Àngels, davant del Macba. Tots tres són llocs habituals de concentració de gent per botellons. També aquest divendres, un local del Poble nou va ser sancionat per organitzar una festa amb més de 90 persones.

Cada vegada són més habituals les queixes de veïns que han de conviure amb festes clandestines al carrer, però també a l’interior dels pisos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a abril 04, 2021 | 14:10
    FRAN BCN abril 04, 2021 | 14:10
    Fart de BCN i de.la xusma.que hi ha..Fàstic.de polítics ..Colau plega..

Nou comentari

Comparteix