El servei de la L1 de metro es va haver d’interrompre per una forta discussió seguida d’una baralla entre un home i una dona a una andana lateral de l’estació de Navas, segons han explicat al TOT Barcelona fonts de TMB, que tracta els fets com una “agressió masclista”. Els Mossos d’Esquadra, que també van intervenir més tard, confirmen que l’home va agredir la dona durant la discussió.

Segons TMB, el servei de metro es va haver d’aturar uns cinc minuts pel “llançament durant l’incident de diversos objectes a la via, entre ells una bicicleta”, relaten les mateixes fonts, “objectes que l’home va baixar a recollir obviant la normativa ferroviària i el més elemental sentit de la prudència”.

Els Mossos d’Esquadra van interceptar l’home a la sortida del metro i “això va permetre que els vigilants de seguretat li formulessin denúncies per entrar en zona de vies, molèsties al passatge i embrutar les instal·lacions”, afegeix l’empresa. La dona va marxar per una altra sortida sense demanar assistència i no va poder ser identificada. Fonts de la policia catalana asseguren que la noia no va voler denunciar.

Segona agressió en una setmana

Fa tot just una setmana un home va clavar una bufetada a una dona en plena andana del metro, a l’estació de Santa Eulàlia de la línia vermella. Així es pot veure en un vídeo publicat pel compte BCN Legends i del qual s’ha fet ressò el sindicat de treballadors de seguretat ADN Sindical. A les imatges s’aprecia com l’agressor escridassa amb actitud intimidadora la dona, que queda asseguda fins que l’home la colpeja amb la mà oberta. Tot seguit, algú a la mateixa andana crida “no li peguis” i el vídeo tallat deixa entreveure com l’agredida s’hi torna. En un altre fragment enregistrat, l’home empenta la dona de nou, mentre un grup de persones se’n va de la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa