Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou mesos sense poder recuperar el cotxe que es va endur la grua
  • CA

Un veí del districte de Gràcia porta nou mesos sense el seu vehicle, des que la grua se’l va endur. Des de llavors, el vehicle s’està a un dipòsit municipal malgrat que el propietari del turisme assegura que no estava abandonat i que disposa de tota la documentació en regla, segons ha informat L’Independent de Gràcia.

L’afectat, Josep Ramon Pons, explica que el cotxe l’aparcava al carrer i l’anava canviant d’ubicació. La sorpresa se la va trobar a finals d’octubre, quan el vehicle va desaparèixer del tram del carrer Mare de Déu de la Salut on l’havia estacionat.

Pons afegeix que no ha aconseguit que cap instàcia de l’Ajuntament on s’ha adreçat li hagi acceptat que presenti una queixa per l’estrany cas que li perjudica. Va voler lliurar-la primer al dipòsit de Sant Genís-Vall d’Hebron. Allà es va trobar que el seu cotxe havia estat traslladat a un altre dipòsit, fora de Barcelona. Aleshores va voler traslladar la queixa al districte de Gràcia el desembre passat, però el personal d’atenció no l’hi va acceptar i li van aconsellar que pagués la multa al dipòsit i poder recuperar el cotxe, però afirma que des de llavors no n’ha sabut res més.

Més notícies
Diverses empreses ofereixen als turistes recórrer Barcelona en cotxes de luxe com un Ferrari / TripAdvisor
Contamineu només si és per divertir-vos!
Notícia: Contamineu només si és per divertir-vos!
Comparteix
Qui ve a Barcelona a treballar amb la furgoneta vella embruta el planeta, qui hi lloga un Ferrari en neteja les finances
Un passatger agafant un cotxe d'VTC / TOT Barcelona
Barcelona ha denunciat 977 vehicles VTC fins al 20 de juny
Notícia: Barcelona ha denunciat 977 vehicles VTC fins al 20 de juny
Comparteix
Un 31% del total de les sancions han estat per no dur en lloc visible els distintius obligatoris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa