Nou mesos sense poder recuperar el cotxe que es va endur la grua

Un veí de Gràcia assegura que el trasllat va ser injustificat i que cap instància de l'Ajuntament accepta la seva queixa

Un veí del districte de Gràcia porta nou mesos sense el seu vehicle, des que la grua se’l va endur. Des de llavors, el vehicle s’està a un dipòsit municipal malgrat que el propietari del turisme assegura que no estava abandonat i que disposa de tota la documentació en regla, segons ha informat L’Independent de Gràcia.

L’afectat, Josep Ramon Pons, explica que el cotxe l’aparcava al carrer i l’anava canviant d’ubicació. La sorpresa se la va trobar a finals d’octubre, quan el vehicle va desaparèixer del tram del carrer Mare de Déu de la Salut on l’havia estacionat.

Pons afegeix que no ha aconseguit que cap instàcia de l’Ajuntament on s’ha adreçat li hagi acceptat que presenti una queixa per l’estrany cas que li perjudica. Va voler lliurar-la primer al dipòsit de Sant Genís-Vall d’Hebron. Allà es va trobar que el seu cotxe havia estat traslladat a un altre dipòsit, fora de Barcelona. Aleshores va voler traslladar la queixa al districte de Gràcia el desembre passat, però el personal d’atenció no l’hi va acceptar i li van aconsellar que pagués la multa al dipòsit i poder recuperar el cotxe, però afirma que des de llavors no n’ha sabut res més.

Més informació

Nou comentari