Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un nou futur per als jardins de Carme Biada, a la Dreta de l’Eixample

El districte de l’Eixample començarà demà les obres que permetran remodelar els jardins de Carme Biada, que es troben a l’interior de l’illa entre els carrers Roger de Llúria, Rosselló, Bruc i Còrsega, a la Dreta de l’Eixample de Barcelona. Aquests jardins són la porta d’accés a l’Escola Bressol Municipal Casa dels Nens, i, gràcies a les noves obres, es podran introduir nous jocs infantils adequats pels nens i nenes de l’escola bressol. Una nova vida per una àrea de jocs que “ha quedat obsoleta”.

Les obres, que preveuen enllestir en poc més de quatre mesos, també renovaran els paviments actuals i substituiran el mobiliari urbà que configura la zona. Aquestes reformes han tingut una molt bona rebuda entre el veïnat de la zona perquè, arran de la construcció de l’equipament educatiu municipal, l’espai va perdre part dels seus elements lúdics i, a mesura que anava passant el temps, l’enjardinament i els materials que confeccionen l’espai s’han anat degradant.

Les obres de remodelació permetran donar una nova vida a aquests jardins interiors, de més de 500 m2, instal·lant nous arbres i espais verds que confeccionaran una bona zona per jugar. També es canviaran els bancs i papereres que hi ha actualment, perquè el conjunt de reformes ajudi a “canviar la percepció” que existeix actualment de l’espai. El cost del total d’aquestes remodelacions és de 204.000 euros.

Prohibit inaugurar obres

Ja ha quedat prohibit inaugurar obres a Barcelona, la qual cosa es fa en el marc de les eleccions municipals que tindran lloc el pròxim 28 de maig. Els primers passos es van fer aquest dilluns 3 d’abril, quan es va signar el decret de convocatòria d’eleccions municipals. Es tracta d’una prohibició que s’aplica per tal que els partits del govern municipal no facin campanya amb aquestes. Un cop se celebrin les eleccions, aquesta mesura desapareixerà i ja es podrà tornar a inaugurar remodelacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa