Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquesta és la nadala de Barcelona pel 2022
  • CA

Des d’avui, els barcelonins ja poden escoltar la cançó de Barcelona per aquest Nadal. Aquest dijous surt a la llum el videoclip de ‘Barcelona és un regal’, una nadala que interpreten els germans Ginestà. La cançó, que es va estrenar durant l’acte d’encesa de llums del mes passat, incorpora imatges d’alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat, com ara la via Laietana, la Gran Via o la rambla de Catalunya.

La cançó de Ginestà clica l’ullet al petit comerç i fa esment als retrobaments familiars que es fan per aquestes dates. També parlen dels teatres barcelonins i especifica que la ciutat és un regal per “compartir-la amb qui vulguis”. Durant la presentació del Barcelona Festival de Nadal, l’Ajuntament ha projectat el vídeo. Aquest hivern és el segon que Barcelona compta amb una nadala pròpia. Aquest cop, els cantants de Sant Andreu substitueixen grup d’arrels afro The Sey Sisters, que l’any passat vn posar veu a la cançó ‘Petites coses’.

Òpera al carrer, la iniciativa de l’Ajuntament per gaudir de Nadal

D’altra banda, el consistori ha anunciat centenars d’espectacles que es podran veure de forma gratuïta a la plaça de Catalunya o a la plaça de la Universitat. Des de les 16h de la tarda, fins ben entrada la mitjanit, el centre de Barcelona s’omplirà d’actes culturals, dels quals destaca una obra d’òpera que produeix el Gran Teatre del Liceu i l’Ajuntament de Barcelona.

Amb aquest desplegament, el consistori vol que els carrers siguin una extensió de les cases i que Barcelona sigui “una gran família“. Ada Colau, per un costat, ha celebrat que torni les festes nadalenques sense matisos a Barcelona després d’uns anys en què “encara estàvem parlant de restriccions i de la pandèmia”. D’altra banda, Jaume Collboni, ha dit que “per fi podem celebrar el Nadal que ens mereixem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa