Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos resolen el misteriós cas de l’assassinat de la perruqueria
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han resolt el cas de l’assassinat del marit d’una treballadora d’una perruqueria de Sarrià que va ser tirotejat per un home encaputxat a l’estiu del 2019. Segons avança la Vanguardia, els investigadors de la policia catalana han identificat l’autor dels trets, un jove de 23 anys que vivia a Tarragona i que es va suïcidar fa un mes i mig després de matar un altre home amb qui va discutir perquè tenia la música molt alta.

La policia catalana ha estat més de dos anys sense pistes sòlides de l’assassí, que el juliol del 2019 va entrar a la perruqueria Spejo’s, al passeig Manuel Girona de Sarrià, i sense dir res va començar a disparar. La víctima havia anat a recollir la seva dona, que treballava al local, per tornar junts cap a Arenys de Munt. El jove assassí havia estat rondant la perruqueria durant una estona i va entrar al local just després de la víctima i es va posar a disparar.

La perruquera va poder escapar per una porta que comunica el local amb el bloc de pisos, però el seu marit no va tenir temps i es va amagar a dins d’un petit magatzem. El pistoler va seguir disparant a través de la porta i el va matar. Els investigadors dels Mossos han estat dos anys analitzant cada detall de la vida de la víctima per intentar trobar algun fil que el connectés amb negocis dubtosos, disputes no resoltes o, en definitiva, amb alguna cosa que permetés determinar el motiu de l’assassinat, que semblava fet per encàrrec.

Investigació minuciosa

La policia va poder seguir els passos de l’assassí a través de diverses càmeres de seguretat i van veure com pujava a un autobús a la Diagonal i fins i tot havien aconseguit imatges de com arribava a la terminal d’autobusos de Tarragona. Estaven molt a prop d’identificar-lo quan va saltar una alerta després que un jove se suïcidés amb una pistola que coincidia amb la de l’assassinat de la perruqueria.

Els investigadors tenien la peça que els faltava, però encara hi ha moltes incògnites que envolten el cas. Abans de suïcidar-se, el jove va matar a trets a Tarragona un home que estava al balcó de casa seva escoltant música. El jove li va recriminar i després d’una discussió va treure l’arma i el va matar. Una furgoneta dels Mossos que havia sentit els trets el va perseguir durant una estona i, quan es va veure, atrapat, el jove es va posar la pistola a la boca i va prémer el gallet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa