Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maten un home a trets en una perruqueria de Sarrià
  • CA

Un home ha mort a trets aquest dissabte a la nit a la perruqueria Spejo’s del passeig Manuel Girona de Barcelona, al barri de Sarrià. 

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, el crim s’ha produït cap a les nou del vespre, quan estava tancant l’establiment. Un home jove ha entrat amb una arma, guants i caputxa, que li tapava almenys parcialment la cara, i ha acabat disparant contra una de les persones que hi havia a l’establiment: un home que havia anat a buscar una de les perruqueres, la seva parella i l’última de plegar.

Els Mossos han rebut l’avís com a possible intent de robatori que ha acabat amb trets, però mantenen obertes totes les hipòtesis. Quan les patrulles hi han arribat ja només han trobat la víctima estesa a terra –els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida– i la seva dona. L’atacant havia fugit immediatament, segons ha dit la perruquera. Caldrà que la investigació confirmi o descarti que tot plegat va ser una temptativa d’atracament. La víctima tenia 47 anys i era de nacionalitat espanyola.

La notícia ha trasbalsat aquest barri benestant de Barcelona. Els adolescents que venen i van un dissabte a la nit qualsevol s’aturaven a mirar-se el dispositiu policial i judicial i s’esgarrifaven. “Ei, no pot ser, és la meva perruquera! Vivim aquí al davant”, deia una adolescent que avana amb dues noies més. Les ha tranquil·litzat relativament que els periodistes els hagin dit que la víctima era un home, i no una dona, cosa que descartava la seva perruquera. Però els preocupava si no havien “agafat el noi” i si podria ser “per la zona”, cosa altament improbable.

Els agents d’investigació i de la policia científica dels Mossos han estat quatre hores examinant l’escenari dels fets i recollint-hi possibles pistes, entres les quals hi ha les imatges de les càmeres de seguretat de l’establiment.

L'aixecament del cadàver del crim de la perruqueria del passeig Manuel Girona / S.B.

L’aixecament del cadàver del crim de la perruqueria del passeig Manuel Girona / S.B.

Passats dos quarts de dotze ha arribat la jutge de guàrdia, que ha estat més d’una hora escoltant les explicacions dels agents. No ha sigut fins la una i escaig que els empleats de la funerària han pogut fer l’aixecament del cadàver i endur-se’l al dipòsit de l’Institut de Medicina Legal, a la Ciutat de la Justícia, on li faran l’autòpsia. 

Més notícies
Denuncien l’acomiadament d’un professor per homofòbia a un col·legi de Sarrià i el centre ho nega
Notícia: Denuncien l’acomiadament d’un professor per homofòbia a un col·legi de Sarrià i el centre ho nega
Comparteix
L'arribada d'un nou mossèn hauria alterat la tranquil·litat amb la que treballava el docent, assegura la seva parella
Retiren un rusc d’abelles que s’havia instal·lat a una plaça de Sarrià
Notícia: Retiren un rusc d’abelles que s’havia instal·lat a una plaça de Sarrià
Comparteix
Els tècnics d'Endesa han traslladat els insectes a una colònia de Viladecavalls
Un home mor després de rebre una pallissa a la porta d’una discoteca del Port Olímpic
Notícia: Un home mor després de rebre una pallissa a la porta d’una discoteca del Port Olímpic
Comparteix
La víctima ha estat traslladada de matinada a l’hospital en estat crític i ha mort poc després

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Seguretat a juliol 07, 2019 | 09:46
    Seguretat juliol 07, 2019 | 09:46
    Colau, on ets? La ciutat put a delinqüència i tu ara sí, ara no. Surt d'una vegada, dóna la cara que BCN s'està convertint en un femer!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa