Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un mosso es despenja d’un balcó per salvar la vida d’una suïcida
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han evitat el suïcidi d’una dona que s’havia pres medicaments per treure’s la vida. Un caporal de la policia catalana es va despenjar d’un balcó per comprovar que una dona es trobava inconscient a casa seva, situada a Ciutat Vella. Agents dels Mossos van accedir al pis per la porta -ja que la finestra estava tancada- i van atendre la dona fins que van arribar els serveis mèdics, que la van traslladar a l’hospital, segons informen els Mossos. Els fets van passar ahir. 

Una amiga de la dona, a qui havia expressat el seu desig de suïcidar-se, va avisar en una trucada al 112 que la dona volia treure’s la vida. L’amiga va precisar l’adreça de la dona, i agents del cos es van traslladar al lloc dels fets i van picar a la porta de la dona. No van rebre cap resposta i van demanar al veí de dalt que els deixés entrar a casa seva per accedir al pis de la dona pel balcó. Va ser en aquest moment quan el caporal, del Grup Regional de Motos, es va despenjar del balcó.

Els agents, del Grup Regional de Motos, patrullaven per Ciutat Vella i es van traslladar al pis per “corroborar la informació i actuar en cas necessari”, segons expliquen els Mossos. La dona s’havia pres diversos medicaments i gràcies a l’actuació del caporal va començar a recuperar la consciència. Unitats de bombers i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar al pis de la dona per ajudar en l’actuació. 

Els Mossos d’Esquadra van evitar fa dues setmanes que una dona saltés d’un pont que passa per sobre de la ronda de Dalt. 

Més notícies
Els Mossos de Nou Barris salven una dona que estava a punt de saltar d’un pont
Notícia: Els Mossos de Nou Barris salven una dona que estava a punt de saltar d’un pont
Comparteix
Els agents de la policia catalana van fer l'actuació ahir al migdia a la ronda de Dalt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa