Els Mossos de Nou Barris salven una dona que estava a punt de saltar d’un pont

Els agents de la policia catalana van fer l'actuació ahir al migdia a la ronda de Dalt

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Nou Barris van salvar la vida d’una dona que estava a punt de saltar d’un pont, segons ha comunicat la policia de la Generalitat aquest dimarts en una piulada al seu compte oficial de Twitter. Segons han indicat fonts policials al TOT Barelona, els fets es van produir ahir al migdia en un pont de la ronda de Dalt pròxim a la comissaria del districte.

Els agents tornaven amb el cotxe patrulla cap a la comissaria, situada al carrer Portlligat, al barri de la Trinitat Nova, quan van veure casualment la dona a la barana del pont. Van reconèixer-la perquè ja havien tingut contacte amb ella hores abans, i van deixar el cotxe aturat allà mateix –al lloc on es veu a la foto, que està feta després–, com van poder, per córrer a impedir que saltés.

La dona ja tenia un peu fora del pont i van haver de convèncer-la perquè no es llancés al buit. Tot i que la mediació va ser ràpida i l’episodi no es va allargar gaire, durant la conversa va fer tres cops el gest de voler complir el seu intent. Finalment, però, van aconseguir que desistís i va poder ser atesa pels serveis corresponents i tornar a casa. 

 

Més informació

Nou comentari