Moren dues persones per coronavirus a Barcelona

Es tracta d'un home de 97 anys i d'una dona de 88, ambdós amb patologies prèvies

El departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a la tarda la mort d’un home, de 97 anys, i la d’una dona, de 88, per coronavirus, ambdós de Barcelona.

L’home, amb diverses patologies prèvies i ingressat en un centre hospitalari de Barcelona des del passat 6 de març, va morir ahir en aquest centre.

Una planta d’una residència, desinfectada i amb avis aïllats

La víctima vivia a una residència de la capital catalana i mentre s’està a l’espera dels resultats de l’estudi de contactes, s’ha aïllat les persones d’aquesta residència amb patologia prèvia associada a problemes respiratoris i també a la persona que compartia habitació amb ell. A més, s’ha fet una neteja antisèptica a la planta on estava la víctima.

[r:1]

La segona víctima és una dona de 88 anys, que patia una pneumònia i una insuficiència respiratòria. Va començar a tenir símptomes el passat 27 de febrer i va ingressar a un hospital de Barcelona el 6 de març, on ha mort avui. Amb aquests dos casos, ja són 3 les víctimes mortals de l’epidèmia a Catalunya. La primera es va registrar divendres a Badalona.

Aquest dilluns també s’ha hagut d’aïllar personal de l’Ajuntament, entre els quals hi ha tres regidors, i tancar una escola bressol arran del positiu per coronavirus de dos treballadors municipals.

El cap de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ja havia alertat hores abans, a primera hora del matí, que aquesta setmana seria “més complicada” en relació a l’epidèmia.

Més informació

Nou comentari