Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Coronavirus a l’Ajuntament: 52 treballadors i tres regidors aïllats i una escola bressol tancada

Un total de 55 treballadors municipals, inclosos tres regidors –Jaume Collboni, Montserrat Ballarín (tots dos del PSC) i Jordi Martí (Barcelona en Comú)–, estan confinats arran de dos casos positiu per coronavirus, un a l’Ajuntament i un altre en una escola bressol de Gràcia.

El cas que ha obligat els regidors a aïllar-se s’ha produït en un treballador de l’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica del consistori, la qual cosa ha suposat igualment l’aïllament preventiu de les persones que havien tingut un contacte estret amb ell durant els últims dies. Les persones aïllades resten de moment a casa a l’espera que l’Agència de Salut Pública de Barcelona valori si poden anar a treballar. La llista de confinats es podria allargar aquest dimarts, quan l’agència tingui més dades sobre els contactes de les dues persones contagiades.

Tant Collboni com Ballarín han agraït a través de Twitter les mostres d’interès i han transmès un missatge de tranquil·litat i de confiança en les autoritats sanitàries.

L’altre cas de coronavirus en un treballador municipal és el d’una treballadora de l’Escola Bressol Municipal Gràcia, la qual cosa suposarà el tancament preventiu de l’equipament municipal, inicialment durant dues setmanes.

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) acabarà d’analitzar cas per cas al llarg del dia d’avui per prendre les mesures que siguin necessàries. A hores d’ara les dues persones que han donat positiu presenten símptomes lleus, evolucionen favorablement i es troben a casa seva, expliquen fonts municipals. Cap altra persona ha manifestat símptomes i treballen amb normalitat des de casa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a març 09, 2020 | 12:21
    Ramon març 09, 2020 | 12:21
    De la crisi del coronavirus és preocupant que no governi el PP. Si governés el PP ja hi hauria concentracions davant el Manisterio de Sanidat cridant "A-SE-SI-NOS! A-SE-SI-NOS!". I la premsa estaria a la que salta per culpar-los de tot. Manant sociates i pudents, en canvi, això és un desori absolut perquè la seva impunitat política és total. Pedo Sánchez s'ha limitat a declarar que "el único virus preocupante es el de la xenofobia".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa