Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una mítica discoteca ofereix el primer concert després de 16 anys

Fa 16 anys que no es fan concerts a la mítica sala de ball del Raval La Paloma, i això canviarà el pròxim 21 d’abril. Tal com ha avançat RAC 1, el primer concert que la sala acollirà després de l’aturada de 16 anys serà el del grup català Mishima. Aquesta especial actuació es farà dos dies abans de Sant Jordi, la qual cosa fa que tingui el nom ‘La nit de les roses’. A més, la data coincideix amb el primer aniversari del llançament del darrer àlbum d’estudi de Mishima: ‘L’aigua clara’.

El local d’oci nocturn, que es troba al número 27 del carrer del Tigre, va tornar a aixecar la persiana la nit de Cap d’Any, quan va oferir una festa després de 16 sense activitat. Guille de Juan i Virginie, Discos Paradiso, DJ Sonido Tupinamba i Carlitos Sarduy van ser els encarregats d’amenitzar la vetllada que tenia un cost de 38,20 euros.

Una de les raons per les quals aquesta sala és mítica és perquè és originària del 1903. El 2007 va tancar les portes sense que els propietaris fixessin cap data concreta de reobertura. Tot i això, van deixar clar que el tancament era temporal.

300 persones desallotjades

El passat mes de febrer la Guàrdia Urbana va desallotjar al voltant de 300 persones dels voltants de La Paloma, on es feia una altra festa. “Cridaven i molestaven els veïns dels voltants de la discoteca La Paloma. Els empresaris de l’oci nocturn són responsables dels malestars que provoquen. Nosaltres seguim prenent mesures per defensar el dret al descans”, va dir a través de Twitter el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa.

Per part seva, fonts municipals van ampliar aquesta informació en declaracions al TOT Barcelona i van afirmar que el cos de policia barceloní havia rebut trucades de veïns queixant-se per soroll i molèsties“. Quan els agents van comprovar en el lloc dels fets que “hi havia força gent al carrer”, van procedir a dispersar-los. La situació no va anar a més. “No va haver-hi cap aldarull”, van assegurar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa