Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una entranyable sala de ball reobrirà per Cap d’Any
  • CA

La Paloma, la carismàtica sala de ball del carrer del Tigre 27, al Raval, tornarà a obrir les seves portes setze anys després. Ho farà, per això, de manera puntual per donar la benvinguda al 2003 amb una nit de Cap d’Any que tindrà música en directe.

Guille de Juan i Virginie, Discos Paradiso, DJ Sonido Tupinamba i Carlitos Sarduy seran els encarregats d’amenitzar la vetllada en aquesta famosa sala inaugurada el 1903. Concretament, la festa es durà a terme entre dos quarts d’una de la nit i les sis de la matinada i tindrà un cost de 38,20 euros.

Un aperitiu per a la tornada definitiva

De fet els seus propietaris ja van advertir que el tancament de 2007 era de caràcter temporal però no van fixar cap data concreta de reobertura. Aquesta festa no només servirà per trencar aquest llarg parèntesi de quinze anys sinó que també serà una mena de tastet o prova pilot per a una reobertura definitiva que s’entreveu propera.

A principis d’aquest any la sala tenia previst tornar però les restriccions a l’oci nocturn inherents a la Covid van ajornar la decisió. En una segona ocasió, aquesta vegada el passat setembre, semblava que realment podia tornar atès que la sala havia fet l’esforç d’insonoritzar l’espai. De retruc, també estava estudiant un canvi d’horaris i obrir només de tarda a nit. Però finalment el retorn tampoc va ser possible.

La gerent de La Paloma, Mercedes March, ha reconegut recentment en declaracions a Betevé que la intenció és reobrir definitivament les portes cap al febrer, coincidint amb el Carnestoltes. De fet, altres fonts de la sala apunten que cap a mitjans del mes de gener de 2023 s’hi podria celebrar algun tipus de festa o acte lúdic com a aperitiu amb vista a la tornada definitiva del febrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa