Mil euros de multa per al noi filmat en patinet a tota velocitat per la Diagonal

La Guàrdia Urbana encara no ha identificat el taxista que el va filmar, que també va cometre infraccions

Una multa de 500 euros per portar una acompanyat i 500 més per circular per una via on no poden circular patinets. Aquestes són les sancions imposades al jove filmat conduint un patinet a tota velocitat per la Diagonal amb una noia al davant.

La Guàrdia Urbana l’ha localitzat i l’ha pogut denunciar, segons ha explicat el cap de la unitat d’investigació de prevenció d’accidents (UIPA), David Vázquez Fernández, durant la presentació de la campanya de conscienciació sobre l’ús del patinet a Barcelona. 

Amb la investigació policial del cas, s’ha comprovat, a més a més, que l’acompanyant era menor d’edat. 

[r:3]

Pel que fa al taxista que va filmar el vídeo que va delatar el jove, la Guàrdia Urbana encara no ha pogut identiticar-lo, però continua les gestions per localitzar-lo perquè ell també podria haver comès infraccions, tant pel fet de fimar amb el mòbil mentre conduïa com per un possible excés de velocitat.

 

 

Més informació

Comentaris

    Llàstima de l'excés, que no fa exemplar el càstig 07/12/2018 5:53 pm
    El fet és perillós, sí. I cal reprendre'l, és clar. Però la multa, dos sous mínims d'un mes, és massa alta. A més, són nois, almenys un d'ells no té edat de responsabilitat. Afecta a la/les seva/es famílies. Però a més castigar el taxista que ho va denunciar, ja és un xic massa fort. Tot sembla excessiu.
    Observador 08/12/2018 8:13 am
    Ja cal que us afanyeu a controlar els patinets i altres artefactes similars. Si no s'us escaparan de las mans, com ha passat amb les bicicletes.

Nou comentari