Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
MÉTEO | Canvi important de temperatura els pròxims dies

Hem deixat enrere un mes de maig amb una temperatura mitjana de 18,1º i una màxima de 27 graus el 24 de maig. Però el més rellevant és que ha plogut 11 dels 31 dies, si bé en quantitats encara insuficients per pal·liar la sequera que arrossega la ciutat des de fa dos anys. Una tònica que es manté durant els primers dies de juny, i que segons la previsió del Meteocat, no podem esperar pluja fins ben bé mitjans de la setmana vinent, entre dimarts 13 i dimecres 14, quan la probabilitat de pluja passarà de baixa a mitjana.

Cinc graus de més

De moment, dimecres i dijous les temperatures es mantindran en màximes de 22 graus i mínimes de 18-19º, sense vent i també sense gaire sol durant les franges centrals del dia. Dos dies ennuvolats que seran l’avantsala d’un canvi de temperatures que començarem a notar a partir de divendres, quan el termòmetre ja marcarà màximes de 25 graus. Per contra, la mínima baixarà als 17 graus. El cap de setmana ens donarà temperatures màximes que aniran dels 27 als 28 graus, és a dir, un increment de fins a 5 graus respecte a dimecres i dijous, de manera que ho notarem, i molt, que estem acostant-nos al canvi d’estació. També les mínimes aniran pujant i les tindrem entre 19 i 20 graus, així que comencem a preparar-nos per a les nits tropicals que no fa pas tants mesos que hem viscut a la ciutat. Per tant, clarament aquest cap de setmana una bona opció és anar a la platja a remullar-nos. Ara bé, l’aigua encara està molt fresca, aquest dimarts va assolir una temperatura màxima de 23 graus a migdia. Per als pròxims dies, la previsió del Meteocat és que l’aigua arribi als 22 graus en les hores centrals del dia.

Les temperatures a l’alça es mantindran durant els dies centrals de la setmana vinent i es preveu que ja es consolidin a les portes de la revetlla de Sant Joan i del canvi de primavera a estiu.

Platja de la Barceloneta / Jordi Play
Platja de la Barceloneta / Jordi Play

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa