Més de 10.000 places addicionals a Rodalies per a la revetlla de Sant Joan

Es reforcen especialment les línies que connecten Barcelona amb el Maresme i amb el Garraf la nit de Sant Joan

Rodalies de Catalunya oferirà 10.500 places addicionals en els trens que enllacen Barcelona amb les comarques del Maresme i el Garraf amb motiu de la revetlla de Sant Joan. En un comunicat emès aquest divendres, Rodalies ha informat que es reforçarà la capacitat habitual d’aquests trens durant la nit de diumenge i la matinada de dilluns.

Es posaran en circulació cinc trens especials amb parada a totes les estacions: dos d’aquests combois connecten Barcelona amb Mataró i tres uniran la ciutat amb Vilanova i la Geltrú. La línia R2 sud de Rodalies –que va des Sant Vicenç de Calders fins a l’Estació de França per Vilanova i la Geltrú– és la que registra una major demanda durant la revetlla Sant Joan i on hi haurà més reforços.

Renfe també reforçarà els seus serveis de llarga distància que connecten Barcelona i Tarragona amb el País Valencià, amb 5.000 places addicionals.

Dispositiu de seguretat

Rodalies de Catalunya desplegarà, a més a més, un dispositiu especial de seguretat en coordinació amb els Mossos d’Esquadra i les policies locals a les poblacions on es desplacen en tren més persones per celebrar la revetlla. En concret, serà a les estacions de Sant Vicenç de Calders, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Platja de Castelldefels, Prat de Llobregat, Mataró, Ocata, el Masnou, Montgat, Arc de Triomf i Clot-Aragó.

Més informació

Nou comentari