Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mercè Conesa agraeix a la comunitat portuària que treballi malgrat el confinament
  • CA

Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona, ha agraït a la comunitat portuària que treballi malgrat el confinament. I és que el Port està operatiu en aquest estat d’alarma per garantir el correcte funcionament de les cadenes logístiques.

En un comunicat, el Port ha definit la feina de la comunitat com un “servei a la societat“. Tots els treballadors, expliquen al comunicat, “estan posant tots els esforços per a garantir el millor funcionament possible de la logística dins d’aquest estat d’alarma”.

Conesa ha posat en relleu “la intenció de seguir complint aquests dies amb la nostra missió, com a sector clau pel correcte funcionament de l’economia, de treballar per garantir el proveïment de les mercaderies necessàries tant per a la indústria com per als ciutadans“. I, per això, “agraïm la feina de totes les persones que, en moments de tanta incertesa, redoblen els seus esforços en benefici de tots”, ha afegit.

“Gràcies a l’esforç compartit de tots els professionals de la Comunitat Portuària, avui tots els serveis del Port de Barcelona estan operatius i els accessos al recinte portuari segueixen oberts, controlant la Policia Portuària les entrades a la mateixa, en compliment de la normativa vigent”, ha conclòs.

Més notícies
Digitalització i teletreball al Port per garantir els subministraments malgrat el coronavirus
Notícia: Digitalització i teletreball al Port per garantir els subministraments malgrat el coronavirus
Comparteix
El nombre d'operacions amb vaixells de mercaderies es manté gairebé en la mesura habitual, segons fonts de la infraestructura
Torra demana a Pedro Sánchez que tanqui port i aeroport
Notícia: Torra demana a Pedro Sánchez que tanqui port i aeroport
Comparteix
El president anuncia el tancament de les entrades i sortides del país per protegir-nos "a nosaltres i als nostres veïns"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa