Mercè Conesa agraeix a la comunitat portuària que treballi malgrat el confinament

El Port està operatiu en aquest estat d'alarma per garantir el correcte funcionament de les cadenes logístiques

Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona, ha agraït a la comunitat portuària que treballi malgrat el confinament. I és que el Port està operatiu en aquest estat d’alarma per garantir el correcte funcionament de les cadenes logístiques.

En un comunicat, el Port ha definit la feina de la comunitat com un “servei a la societat“. Tots els treballadors, expliquen al comunicat, “estan posant tots els esforços per a garantir el millor funcionament possible de la logística dins d’aquest estat d’alarma”.

Conesa ha posat en relleu “la intenció de seguir complint aquests dies amb la nostra missió, com a sector clau pel correcte funcionament de l’economia, de treballar per garantir el proveïment de les mercaderies necessàries tant per a la indústria com per als ciutadans“. I, per això, “agraïm la feina de totes les persones que, en moments de tanta incertesa, redoblen els seus esforços en benefici de tots”, ha afegit.

“Gràcies a l’esforç compartit de tots els professionals de la Comunitat Portuària, avui tots els serveis del Port de Barcelona estan operatius i els accessos al recinte portuari segueixen oberts, controlant la Policia Portuària les entrades a la mateixa, en compliment de la normativa vigent”, ha conclòs.

Més informació

Nou comentari