Un menor, enxampat conduint sense carnet després de consumir cànnabis

La Guàrdia Urbana de Barcelona va interceptar al noi diumenge passat a Ciutat Vella i després de la detenció va ser lliurat a la família

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir a un menor d’edat en un control la setmana passada, en descobrir que conduïa un turisme sense haver obtingut el carnet de conduir. A més els agents que el van arrestar li van efectuar el preceptiu control de drogues i el menor va donar positiu en cànnabis.

Fons municipals han detallat que els fets van passar diumenge passat, 30 de desembre, cap a les 15h a Ciutat Vella. “El menor va ser detingut i després lliurat a disposició de la família”, indiquen. La policia local ha donat a conèixer el cas aquest dissabte a través del seu perfil de Twitter.

La Guàrdia Urbana remarca la necessitat d’extremar les precaucions en la conducció, a fi de millorar la seguretat i evitar accidents de trànsit. De fet el nou any ja ha registrat una víctima mortal a Barcelona, una dona de 92 anys que viatjava sense el cinturó cordat en un cotxe que va xocar amb un camió avariat dimecres a la C-58. 

Més informació

Nou comentari