Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Al MACBA i en format digital: així serà la propera 080 Barcelona Fashion
  • CA

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 5 al 8 d’abril i es farà al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). De nou, en aquesta 29a edició­­ del certamen l’organització torna a apostar pel format digital i emetrà les presentacions de les col·leccions de dissenyadors i marques a través del seu canal, el 080TV. “Com a novetat d’enguany, aquesta edició comptarà amb un esdeveniment d’obertura presencial“, ha afirmat el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

La plataforma de moda que impulsa el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat “és una plataforma de moda oberta, plural, multidisciplinar i internacional que, a través de la diversitat dels creadors i marques de moda que hi participen, projecta Barcelona com un pol de creativitat”, expliquen des de l’administració catalana. “Així mateix, vol contribuir a potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb l’art i l’arquitectura”, afegeixen les mateixes fonts, a través d’un comunicat.

Quart cop en format digital

Per quart cop la 080 es fa un format 100% digital, a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. La darrera vegada que es va celebrar va ser inaugurada pel conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, que va destacar que a Catalunya hi ha un “sistema productiu amb vocació internacional que està duent a terme una transformació profunda, sota els paràmetres de la digitalització, la innovació i la sostenibilitat social i ambiental”. “Treballem per fer que Catalunya continuï sent un referent de moda i creació“, afegia aleshores. El conseller va voler assenyalar, també, que les firmes que van formar part del certamen de la 28a edició reflectien “la riquesa i la diversitat de la indústria de la moda a Catalunya”. Aleshores es va comptar amb 22 dissenyadors i marques de moda, com Paloma Wool, Custo Barcelona i Lola Casademunt by Maite.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa