Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Llibertat per a un jove després d’un mes i mig a presó pels disturbis postsentència
  • CA

En Mario sortirà en llibertat després d’un mes i mig a presó. Ho ha anunciat Alerta Solidària, un col·lectiu d’advocats encarregat de les defenses de molts joves arrestats durant les protestes postsentència. Ell, en concret, va ser detingut el 16 d’octubre a Barcelona després d’una manifestació contra la resolució del Suprem. Portava des del 18 d’octubre empresonat a la presó de Quatre Camins. Va ser arrestat en la segona nit de foc a Barcelona.

El jove té 23 anys i és de Cerdanyola. Quan tornava de la manifestació del 16 d’octubre amb la seva companya, uns agents de la policia secreta van baixar d’un cotxe i se’l van endur detingut, segons va explicar la seva companya, Marina, en un acte de suport als presos.

Després de ser empresonat, va assistir a la segona vista amb el jutge el 25 d’octubre, que va decidir mantenir-lo empresonat. El grup de suport va denunciar l’actitud “amenaçant i despectiva” del jutge. 

Més notícies
Segona nit de foc a Barcelona
Notícia: Segona nit de foc a Barcelona
Comparteix
Hores de barricades, cotxes cremats i càrregues de la policia en la protesta dels CDR després que Buch advertís que els aldarulls són "intolerables"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa