En llibertat l’home acusat de llançar pirotècnia contra un helicòpter policial

Hauria disparat focs artificials contra l'artefacte dels Mossos d'Esquadra

El jutjat de guàrdia ha deixat en llibertat provisional avui l’home acusat de llançar pirotècnia contra un helicòpter dels Mossos d’Esquadra el dimecres passat en el marc de les protestes contra la sentència. El jutge d’Igualada, on resideix el detingut, manté la causa judicial oberta per atemptat contra agents de l’autoritat i un delicte de desordres públics, però descarta la temptativa d’homicidi. 

[r:1]

Com a mesura cautelar el jutge imposa a l’home l’obligació de presentar-se al jutjat cada 15 dies. A partir d’ara seran els jutjats de Barcelona els que s’encarregaran de la instrucció del cas, ja que els fets van tenir lloc a la capital catalana.

L’arrestat per presumptament haver disparat focs artificials contra l’artefacte dels Mossos és un dels 68 detinguts per les protestes a Barcelona. 16 d’ells han ingressat a presó preventiva. 

[r:2]

L’home va ser detingut i posat en llibertat l’any passat per agredir un manifestant de la plataforma policial Justicia Salarial Policial (Jusapol) durant una manifestació en favor dels cossos de seguretat. L’agressió es va produir el 29 de setembre de l’any passat, segons informa Europa Press, quan l’home va clavar diversos cops de puny a un manifestant.

Més informació

Comentaris

  anonima 23/10/2019 8:00 pm
  Homeee es que ja està bé la broma, presó provisional per tirar pirotècnia? què seria el següent que et tallin la ma per robar una poma?
  Deu ser 23/10/2019 6:21 pm
  un infiltrat
  Mamuskani 23/10/2019 5:59 pm
  Mira qué si lo derriba con un cohete de esos de verbena que venden en los chinos ..... me meo de la risa
  SR. MEU 23/10/2019 5:34 pm
  Per què seguiu anomenant cossos de suguretat a qui crea inseguretat? Cossos policials seria més aproximat.

Nou comentari