Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un lladre encaputxat apallissa una dona a qui volia robar al metro
  • CA

Davant la resistència de la víctima, el lladre va reaccionar amb violència. Un robatori a la parada de metro de Navas (Sant Andreu) de Barcelona va acabar amb una pallissa de l’atacant a una dona que volia evitar que s’endugués la seva bossa de mà. Un vídeo gravat d’una càmera de seguretat mostra els cops de puny i les puntades de peu que un lladre dona a una senyora que es resistia al robatori. 

Les imatges, avançades per El Caso però a què ha tingut accés el TOT Barcelona, mostren com el lladre, que anava encaputxat, arrossega la víctima després de fer-la caure a terra. Posteriorment, l’agredeix amb cops de puny i puntades de peu a la cara, tot i que ella intenta resistir i evitar que s’emporti la seva bossa de mà. 

Tal com es pot comprovar al vídeo, l’agressió va tenir lloc el 31 de gener cap a les 23 hores. TMB ha publicat un tuit en què condemna l’agressió i informa que col·labora amb els Mossos d’Esquadra per esclarir les circumstàncies de l’atac. 

Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat al TOT Barcelona que hi ha denúncia i que s’estan visionant les imatges en el marc de l’investigació de l’atac.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa