Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTO | Les paradoxals vistes de botellons des de la planta Covid del Mar
  • CA

L’Hospital del Mar de Barcelona té unes impressionants vistes al Mediterrani que acompanyen als pacients hospitalitzats. Són coneguts, per exemple, els casos de malalts ingressats a qui el personal sanitari acosta al passeig marítim per veure les onades i notar l’escalfor del sol després de molts dies tancats dins del centre. Però no sempre les vistes de la platja són tan gratificants, com ha posat en evidència un tuit molt viral d’una pneumòloga del Mar.

Amb una foto i només una frase ha sintetitzat el contrast entre la planta de pacients amb Covid-19 on es trobava aquest divendres nit i la visió de grupets d’amics a la sorra de la Barceloneta, passant-ho bé i retrobar-se a l’inici de la Setmana Santa. La publicació ja suma 70.000 m’agrada i més de 20.000 repiulades.

Tot i els controls policials, segueixen havent-hi botellons a Barcelona. Més grans o menys, amb menor o major impacte en l’entorn, però n’hi ha. A banda dels grups a la platja que mostra la pneumòloga del Mar, recentment s’han vist imatges d’aglomeracions a la plaça dels Àngels –400 persones davant del MACBA– o a la porta dels bars del passeig del Born, per exemple.

Les restriccions permeten trobar-se amb persones alienes al propi grup bombolla però han de ser com a màxim grups de 6 persones, sempre que es tracti d’un lloc a l’aire lliure. Si és un espai tancat no poden reunir-se’n més de 4.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa