Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les cases desallotjades al Carmel per risc d’enfonsament s’enderrocaran la setmana que ve
  • CA

La regidora del districte Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, ha anunciat que els habitatges desallotjats d’urgència aquesta setmana per risc d’enfonsament al Carmel es començaran a enderrocar la setmana que ve. Els dos edificis malmesos del passatge Sigüenza es tiraran a terra “de forma manual”, ha avançat la regidora a Twitter.

“L’obra serà llarga perquè no es pot fer amb maquinària pesada i s’han d’extremar les mesures de seguretat”, ha comentat Alarcón. Els veïns que han hagut de ser reallotjats aquesta setmana són una vintena, que se sumen a altres veïns de la mateixa zona del Carmel que ja van ser traslladats l’any passat i van ser expropiats pequè els edificis amenaçaven amb enfonsar-se.

La regidora ha apuntat que s’acceleraran els processos d’expropiació dels veïns que han estat desallotjats ara d’urgència. En aquest sentit, ha explicat que es formarà una comissió amb els veïns afectats. La zona està pendent d’un planejament urbanístic “aturat fa molts anys”, diu Alarcón, que assegura que el mal estat dels immobles ha dut l’Ajuntament a accelerar que s’implanti.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa