Les aglomeracions obliguen a tancar l’accés a quatre platges de Barcelona

La Guàrdia Urbana i els informadors treballen per "redistribuir" els banyistes

Després d’un matí sense aglomeracions, el bon temps ha atret massa banyistes a les platges de Barcelona fins al punt que la Guàrdia Urbana de Barcelona i els informadors municipals han hagut de tancar els accessos a Nova Icària i Bogatell, totes dues al districte de Sant Martí, perquè superen el 80% de l’ocupació. El sistema de semàfors ideat per l’Ajuntament de Barcelona situa en el color vermell totes dues platges, la qual cosa implica que no s’hi pot accedir.

Fonts municipals han indicat al TOT Barcelona que “s’estan coordinant els serveis municipals els equips d’informadors a la sorra amb la Guàrdia Urbana per redistribuir la gent”. Una estona més tard, cap a les 19 hores, també s’han hagut de tancar les entrades a les platges de la Mar Bella i Llevant, també situades a Sant Martí, per excés de persones.

Aquest matí alguns banyistes explicaven que s’esperaven més gent a la platja. Un d’ells opinava que els núvols de primera hora del matí podrien haver “retardat” l’arribada de gent a la platja.

Més informació

Nou comentari