Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’autòpsia revela que els dos sensesostre van morir d’hipotèrmia

El jutjat d’instrucció número 14 de Barcelona ha rebut les autòpsies preliminars de les dues persones sense sostre que van morir dilluns passat a la capital catalana coincidint amb els dies de més fred. Segons els informes, tots dos van morir per causes naturals, per afeccions pulmonars i cardíaques i per hipotèrmia, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Ara el jutjat està pendent d’anàlisis complementàries per descartar o conèixer la possible influència de tòxics a través de proves químiques, biològiques i toxicològiques. La hipotèrmia era la causa de la mort que l’Ajuntament de Barcelona considerava més probable, ja que cap dels dos tenia signes de violència.

Les dues persones van ser trobades mortes el passat 11 de gener a Ciutat Vella, en plena onada de fredTenien 32 i 38 anys, segons la fundació Arrels. A primera hora ha estat localitzat el primer cos en un replà d’accés al mercat de la Barceloneta, on solen refugiar-se persones sense llar quan plou molt o baixen molt les temperatures. Vora les cinc de la tarda s’ha trobat l’altra víctima, en aquest cas al Parc de la Ciutadella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa