Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Arquebisbat cedeix i reubica el polèmic columbari d’una parròquia de Congrés
  • CA

L’Arquebisbat de Barcelona ha fet rectificar el rector de la parròquia de Sant Pius X, al barri del Congrés i els Indians, i finalment construirà un polèmic columbari en un “espai interior” en lloc de fer-lo al pati comunitari, ja que les obres havien aixecat nombroses crítiques entre els veïns i els comerciants, que veien amb preocupació la instal·lació del cinerari en un lloc tan visible.

Fonts de l’Església han explicat al TOT Barcelona que els “serveis tècnics de l’Arquebisbat estan tramitant el projecte i, si tot va bé, anirà en un espai interior”. L’objectiu és posar-lo en un espai privat i tancat, que estarà fora de la vista dels veïns i, a més, serà complicat d’impugnar perquè ja no serà en una zona comunitària.

Els veïns, tal com va explicar aquest diari, tenien por que el columbari fos una font de problemes, ja que estava concebut com una zona de lliure accés i, tenint les finestres tan a prop del terra, temien que fos una via d’entrada de lladres als pisos. Tampoc van amagar que hi havia una motivació econòmica, ja que la presència del columbari podia rebaixar el valor de casa seva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa