Els 10 punts de la manifestació de la Diada a Barcelona

L'assemblea calcula que 10.000 persones podran assistir als actes de l'11-S

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha augmentat les previsions inicials i ha habilitat 10 punts per assistir a la manifestació independentista de la Diada a la ciutat de Barcelona, tots a prop d’edificis representatius de l’estat espanyol. En total, l’ANC calcula que a la capital catalana hi ha espai per 10.000 persones, que s’hauran d’inscriure a través de la seva pàgina web. A Catalunya hi haurà 107 concentracions a 82 municipis.

En aquest mapa es poden consultar tots els punts habilitats per l’entitat i a cada punt es pot accedir a un enllaç per inscriure-s’hi.

Punts de trobada a Barcelona

1. Rambla del Carmel, 5 – Edifici de l’Agència Tributària

2. Passeig de Sant Joan / Travessera de Gràcia – Edifici de la Seguretat Social

3. Sant Antoni Maria Claret, 5 – Edifici de la Seguretat Social

4. Passeig de Gràcia / Aragó – Edifici de la Tresoreria General de la Seguretat

5. Plaça Letamendi – Edifici de l’Agència Tributària

6. Plaça Universitat – Edifici UB

7. Plaça Catalunya – Edifici del Banc d’Espanya

8. Av. Portal de l’Àngel – Edifici del Banc d’Espanya

9. Via Augusta / Vallmajor – Edifici de l’Agència Tributària

10. Plaça dels Països Catalans – Estació de Sants

Mesures higièniques

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha explicat que tots els actes de la Diada serán en espais perimetrats i amb control d’accés per evitar aglomeracions. “Hem d’exercir el dret de manifestació amb plenes garanties per la salut pública”, ha dit. “Garantirem que hi hagi una persona cada quatre metres quadrats”, ha insistit. L’ANC fa setmanes que treballa per adaptar la concentració al context de la pandèmia actual i fins ara no han obert les inscripcions.

Per accedir al recinte, a més d’haver-se inscrit prèviament, els manifestants hauran de portar mascareta, no es podran consumir aliments i tampoc es podran portar pancartes compartides. Pots consultar totes les mesures aquí.

Comentaris

  Anònim 02/09/2020 2:11 pm
  Hem sembla q aquests any no toca, al igual q s han suspès activitats de festes majors del nostre territori , aquestes concentracions no haurien d estar permeses .
  48
  45
  Respon
   Anònim 03/09/2020 12:03 am
   Doncs si, molt cert.
  Anònim 03/09/2020 12:01 am
  Las imprudencias nos pueden costar otro confinamiento, solo quien organiza esa concentración y los asistentes serán los culpables.
  josep salas i pascual. 03/09/2020 2:22 pm
  Donat l'obligatori inconvenient de la pandemia, es complicat organitzar una manifestació, que fins enguany ha sigut una de les mes multitudinaries del mon...¿ no seria prou representatiu, expossar a tots els balcons terrats i finestres l'Estel-lada en tot el territori catalá?.
  Una Catalana y Española 04/09/2020 7:16 pm
  Totalmente , irresponsables...

Nou comentari