Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘La Vanguardia’ talla la salutació d’Springsteen i omet ‘Hola Catalunya’

Bruce Springsteen va sortir a l’escenari aquest divendres després de penjar el cartell de complet a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Les primeres paraules del mític artista nord-americà només acostar-se al micròfon van ser tota una dosi d’adrenalina per a les 60.000 persones que s’aplegaven al recinte esportiu: “Hola Barcelona, Hola Catalunya!”.

El moment va ser captat per nombrosos dels seguidors del Boss i també va aparèixer en diversos mitjans de comunicació que es van fer ressò del multitudinari concert que va donar el tret de sortida a la nova gira del músic. Un d’aquests mitjans va ser La Vanguardia, que a través de les xarxes socials va compartir aquests primers instants del concert d’Springsteen. Tanmateix, el diari del Grup Godó ho va fer tallant una de les parts d’aquesta salutació inicial.

En concret, només va deixar la part on l’artista diu ‘Hola Barcelona’, ometent d’aquesta manera el fragment on el Boss diu ‘Hola Catalunya’. Aquest tall del discurs ha aixecat força polseguera a través de les xarxes socials, sobretot tenint en compte que el vídeo s’allarga gairebé un minut, de manera que a priori no hi havia necessitat d’eliminar aquesta part de la salutació per tal d’escurçar la peça.

Antecedents polèmics

Cal recordar que l’any 2016 ja es va viure una altra polèmica semblant amb el concert que Springsteen va celebrar al Camp Nou, quan una periodista del Canal 24 h de Televisió Espanyola (TVE) va espanyolitzar la salutació de l’artista nord-americà canviant ‘Hola Barcelona, Hola Catalunya!’ per ‘Hola Espanya, Hola Catalunya’.

Banda sonora de tota Barcelona

Molts veïns han compartit a través de les xarxes socials vídeos on es pot comprovar com la música d’Springsteen ressonava més enllà de l’Olímpic. De fet, en aquestes gravacions es pot seguir perfectament la lletra d’algun dels himnes del músic nord-americà com per exemple Born in the USA, fet que indica la potència dels equips sonors que el Boss va desplegar a la capital catalana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: CARXOFA a abril 30, 2023 | 17:01
    CARXOFA abril 30, 2023 | 17:01
    La Vanguardia,no esta a la Vanguardia a Catalunya,es noten els seus origens.
  2. Icona del comentari de: Hola Barcelona!! Hola Catalunya!! Us estimem!! a maig 02, 2023 | 12:26
    Hola Barcelona!! Hola Catalunya!! Us estimem!! maig 02, 2023 | 12:26
    lv és un pamflet del règim, fa l'impossible per acontentar la corona. Només serveix per recollir la femta. És un insult que la Generalitat, la subvencioni

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa