Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La tercera millor cadena mundial de pizzes artesanals és a Barcelona
  • CA

Grosso Napoletano, que té un local al número 209 del carrer de Casanova, ha estat elegida la tercera millor cadena de pizza artesanal de tot el món, atenent el rànquing internacionalment més prestigiós d’aquest àmbit, 50 TOP pizza, que el proppassat maig va incloure dues pizzeries barcelonines entre les deu millors d’Europa. De fet, no es tracta pas del primer reconeixement que obté ja que el 2019 va ser escollida la millor pizzeria de l’estat espanyol de 2019 i la 21ena d’Europa. La mateixa guia internacional va guardonar Grosso Napoletano com la millor de l’estat en la categoria de cadenes de pizza artesanals de 2020, cosa que li va permetre entrar al top-10 europeu. 

El primer lloc del podi l’ocupa la pizzeria napolitana Da Michele, que té establiments al Japó, Regne Unit i també a l’estat espanyol, mentre que la segona posició ha recaigut al grup Big Mamma, que a l’estat és present amb Bel Mondo i Villa Capri.

Els trets diferencials de Grosso Napoletano són el forn de llenya importat de Nàpols, la massa i uns ingredients 100% italians. La cadena té 27 establiments a vuit ciutats de la península (Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Saragossa, Sant Sebastià, Pamplona i Múrcia) i preveu tancar el 2022 amb unes vendes aproximades de més de dos milions de pizzes. 

Intenció d’iniciar un procés d’internacionalització

“Aparèixer en aquest rànquing és una de les fites més importants de l’any, fins al punt que ha esdevingut un objectiu estratègic de la companyia per garantir l’apropament cada vegada més acurat a Nàpols, la seva cultura i tradició” ha manifestat en declaracions a Forbes.es Hugo Rodríguez de Prada, fundador de Grosso Napolitano, que va néixer fa tot just sis anys.

Rodríguez de Prada ha reconegut que, d’alguna manera, aquest guardó, “que és com l’Oscar de les pizzes“, els esperona a fer un pas més enllà i arriscar-se a abordar el procés d’internacionalització. En aquest sentit, la intenció és obrir un establiment a Portugal tal i com han admès en un comunicat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M.Teresa Guinovart a novembre 27, 2022 | 08:01
    M.Teresa Guinovart novembre 27, 2022 | 08:01
    La Briciola al carrer Olzinelles són les més bones ,els ingredients tots de Italia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa