L’obertura dels bars fins la una de la nit no ha evitat els botellons a Barcelona. La Guàrdia Urbana, en un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra, s’ha desallotjat la matinada d’aquest dissabte a un total de 4.924 persones per formar aglomeracions en espais públics de la ciutat. S’han reunit en els punts habituals on han hagut concentracions massives les últimes setmanes, com el pas de Born o les platges de la capital catalana, han informat fonts municipals a Europa Press.

Aquest és el cinquè cap de setmana sense toc de queda a Catalunya després de finalitzar, el 9 de maig, l’estat d’alarma decretat per frenar els contagis de Covid-19, i que era vigent des d’octubre de 2020.

Batlle treu ferro a les xifres

“Des de l’aixecament de l’estat d’alarma no hi ha hagut cap tipus d’incident important en les nits barcelonines, però sí una ocupació important de l’espai públic”, ha assenyalat el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, en una roda de premsa sobre bicitaxis multats. “Esperem que la reobertura de l’oci nocturn ens permeti un esponjament d’aquest tipus d’activitat”, ha insistit.

Ha demanat a ciutadania i mitjans de comunicació “viure amb certa normalitat” les xifres diàries de desallotjats: “No caldria donar explicacions cada dia sobre quants n’hi ha o quants deixen d’haver-n’hi. N’hi ha molts. Però, insisteixo, no hi ha incidents i aquesta és la millor notícia”, ha conclòs Batlle.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: eeessiem a juny 05, 2021 | 11:03
    eeessiem juny 05, 2021 | 11:03
    porque los de mi generacion, eramos mas educados, pensavamos en no provocar problemas a los demas , el respeto al otro entendiamos que a ti no te guta pues alos demas tampoco , quien podia ir de copas cada dia ' ir al cine ? de cena? de vacaciones ? de fin de semana esquiar ir al gimnasio..... que haciamos trabajar que no havia dinero para eso i como ellos si estudian i no trabajan como hacen ? es que antes no sabiamos sumar o rswtar o es que no nos enseñatron a vivir de nuestros padres si no a no ser una carga para ellos ?

Nou comentari

Comparteix