Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La llibreria Fahrenheit 451 comença una nova vida al barri del Born

La llibreria Fahrenheit 451 es prepara per començar una segona vida. Tal com ha explicat l’ACN, aquesta nova etapa comença després de passar més de dos anys en un local de 60 metres quadrats al barri de la Barceloneta. Els seus propietaris van tancar aquest establiment el passat mes de març i aquest divendres, dos dies abans de Sant Jordi, obriran les portes del nou establiment, que és més gran i compta amb una oferta de productes més àmplia. A més de llibres, en aquest comerç es podran trobar vinils i hi haurà una zona per a tallers, clubs de lectura i una cafeteria. El nou espai es troba al barri del Born, al districte de Ciutat Vella, i és de 200 metres quadrats.

Per als propietaris de Fahrenheit 451 aquest canvi és més que un traslladat. “Això és una nova aventura. Un projecte que va més enllà dels llibres, un lloc de trobada cultural com sempre l’havíem volgut”, diu a l’ACN en Sergio Lledó, qui està al capdavant d’aquest projecte juntament amb la copropietària Azra Ibrahimovic.

Aquesta nova etapa comença a les portes de la data més important per als llibreters catalans. A més d’obrir l’establiment per a Sant Jordi, també instal·laran una parada davant del local, que es podrà visitar durant tot el cap de setmana. Aquest diumenge, la diada de Sant Jordi, hi haurà una altra al passeig Lluís Companys, que només estarà aquest diumenge.

El nou capítol del bar Prize

En un altre punt de la ciutat, al barri de Sant Antoni, hi ha un altre establiment que també ha començat a escriure una segona vida. El bar Prize ha començat un nou capítol després d’enterrar el passat mes de març l’amenaça de desnonament que l’ha perseguit durant mesos. El seu propietari, Xavi Prize, va arribar el passat mes de març a un acord amb la propietat que va permetre salvar l’establiment.

Ja fa 30 anys que va obrir les portes, i en els darrers dies en Xavi s’ha estat preparant perquè l’emblemàtic bar visqui una segona vida. Tal com va explicar fa uns dies al TOT, en primer lloc toca abaixar les persianes del local durant vuit mesos per fer-hi obres. És part de l’acord al qual va arribar amb la propietat i d’una reforma que es farà a tot l’edifici. El més important, però, és que després d’aquest procés el Prize tornarà a ser el mateix. “Es respectarà l’espai Prize”, assegura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa