Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana desallotja 1.665 persones l’última nit abans del toc de queda
  • CA

La Guàrdia Urbana ha desallotjat 1.665 persones a Barcelona entre les 6 hores del dissabte i la mateixa hora del diumenge. Són actuacions, per tant, prèvies a l’aplicació del toc de queda. En total, ha presentat 50 denúncies, 48 de les quals per consum d’alcohol en via pública, és a dir, per fer ‘botellón‘. Hi ha hagut dues denúncies més per vulneració de les ordenances municipals de convivència, han explicat fonts municipals.

Aquest matí, de fet, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha comentat a Rac1 les escenes d’ahir a alguns parcs de la ciutat. Preguntat per unes imatges de Betevé en què es veuen grups de més de sis persones, acumulacions i gent sense mascareta a zones com el Parc del Poblenou, el conseller ha respost: “Em sembla fatal”. També ha afegit: “El primers responsables, amb encerts i errors, som nosaltres els polítics”. Tanmateix, ha recordat que “la gent pot enganyar el mossos o a la policia local però no pot enganyar el virus”. En el mateix sentit ha lamentat que, si bé la reducció de vehicles que sortien de Barcelona aquest cap de setmana ha estat de més del 20% respecte a l’anterior, després segueixi havent-hi activitat no recomanada a l’interior de la ciutat.

Sàmper també ha detallat algun dels moviments que es podran fer a partir d’aquesta nit durant el confinament nocturn, com moure’s per motius laborals o cuidar la gent gran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa