Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Comissió 21-D organitza una manifestació contra “el clima d’amenaça del govern espanyol”
  • CA

Diverses entitats han organitzat pel proper divendres 21 de desembre una manifestació amb el lema Tombem el Règim 78. Pels drets socials i polítics, per l’autodeterminació i contra la repressió, per tal de protestar contra el govern espanyol, que es reunirà aquell mateix dia a la Llotja de Mar de Barcelona per tal de celebrar un consell de ministres. Marta Torrecillas i Manel Barceló, que han fet de portaveus d’aquesta aglomeració d’entitats denominada Comissió 21-D, han explicat que la manifestació començarà a les 18h a Jardinets de Gràcia i baixarà pel Passeig de Gràcia fins arribar a la Gran Via.

En roda de premsa davant la mateixa Llotja de Mar, han explicat que aquesta concentració té la intenció de reiterar la voluntat del poble català de fer efectiu el dret a l’autodeterminació. En aquest sentit, han volgut remarcar que la manifestació també vol denunciar que “hi ha un relat sobre la violencia que es absolutament inexacte” i que per tant “no s’ha de criminalitzar un moviment pacific“. A més, han afegit que el govern espanyol visitarà Barcelona per tal de “provocar una altra vegada“.

En definitiva, la manifestació també es convoca per fer una “resposta de la societat catalana enfront el clima de por i amenaça del govern espanyol” i per demostrar que es volen “solucions contràries a la repressió”. Així doncs, es vol “expressar el rebuig a la situació actual”.

Les entitats i organitzacions que formen aquesta comissió són l’ANC, Òmnium, Arran, JNC, SEPC, CUP, la Forja, Endavant, IAC, Lluita Internacionalista, Jovent Republicà, CDR, Constituents per la Ruptura, Poble Lliure, Universitats per la República, ISC-CSC, Angi, Embat, Crida LGBTI i Joves Demòcrates.

Més notícies
L’entitat ultra amb què col·labora el candidat del PP es manifestarà contra els CDR el 21-D
Notícia: L’entitat ultra amb què col·labora el candidat del PP es manifestarà contra els CDR el 21-D
Comparteix
Sompatemps, amb la qual té vincles Josep Bou, convoca els seus seguidors divendres a les 17h a la plaça Artòs per a una marxa "rumb a la glòria"
Josep Bou es querellarà contra Torra si els CDR tracten d’impedir el consell de ministres
Notícia: Josep Bou es querellarà contra Torra si els CDR tracten d’impedir el consell de ministres
Comparteix
L'alcaldable del PP ha acusat el president de la Generalitat de ser l'instigador de "l'activitat il·legal, violenta i revolucionària"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa